SF Gold
Flour production

Ons agro bedrijf in Oekraine en Letland is gespecialiseerd in hoogwaardige meel- en zonnebloemolieproducten. Ons meel is gemaakt van de fijnste granen en tot in de perfectie gemalen, waardoor het perfect is voor het bakken van al je favoriete lekkernijen. Onze zonnebloemolie is koudgeperst en ongeraffineerd, waardoor het een lichte en delicate smaak heeft die perfect is om te koken en braden. Of je nu een professionele chef-kok bent of een thuiskok, onze producten zijn voor al uw meel- en oliebehoeften.

Kwaliteit en veiligheid voorop!

Onze bloem en zonnebloemolie voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ons meel is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde granen die afkomstig zijn van vertrouwde leveranciers. De korrels worden vervolgens tot in de perfectie gemalen om een fijne, romige bloem te produceren die perfect is voor al je bakbehoeften.

Wat onze zonnebloemolie betreft, deze is gemaakt van de beste zonnebloempitten die zorgvuldig zijn geoogst en verwerkt om hun natuurlijke goedheid te behouden. Onze zonnebloemolie is rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamine E en heeft een milde, aangename smaak waardoor het perfect is voor het bereiden van een grote verscheidenheid aan gerechten.

Naast de hoge kwaliteit van ons meel en onze zonnebloemolie, leggen we ook sterk de nadruk op veiligheid. Onze faciliteiten worden regelmatig geïnspecteerd en houden zich aan strikte voedselveiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig zijn voor consumptie. We voeren ook grondige tests uit op al onze producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Producten

Naast onze hoogwaardige meel- en zonnebloemolie bieden wij ook een scala aan andere producten aan. Dit zijn onder meer zonnebloempitten, houtpellets, pellets gemaakt van zonnebloempitten, koolzaad, graan, gerst, maïs en honing.

Zonnebloemolie

Zonnebloemolie geproduceerd in Oekraïne en Letland staat hoog aangeschreven vanwege zijn kwaliteit en smaak. Zonnebloempitten zijn een van de belangrijkste agrarische exportproducten van het land en de zonnebloemolie die uit deze zaden wordt geproduceerd, staat bekend om zijn milde, aangename smaak en hoge mate van stabiliteit.

Zonnebloempitten

Zonnebloempitten geproduceerd in Oekraïne staan bekend om hun hoge kwaliteit en smaak. Zonnebloempitten zijn een van de belangrijkste agrarische exportproducten van het land en worden geteeld op grote, moderne boerderijen met behulp van de modernste technieken.

Koolzaad

Koolzaad geproduceerd in Oekraïne staat bekend om zijn hoge kwaliteit en veelzijdigheid als oliezaad. Koolzaad is een soort brassica of kruisbloemige groente die op grote schaal wordt verbouwd in het land en een belangrijk onderdeel is van de Oekraïense landbouwsector.

Mais

Maïs, ook wel maïs genoemd, is een graansoort die veel wordt geproduceerd in Oekraïne. Het is een belangrijk gewas in het land en is een belangrijk onderdeel van de Oekraïense landbouwsector.

Gerst

Gerst geproduceerd in Oekraïne staat bekend om zijn hoge kwaliteit en veelzijdigheid als graan. Het is een graansoort die op grote schaal wordt verbouwd in het land en een belangrijk onderdeel is van de Oekraïense landbouwsector.

Tarwe

Graan geproduceerd in Oekraïne staat bekend om zijn hoge kwaliteit en veelzijdigheid als voedselingrediënt. Oekraïne is een belangrijk graanproducerend land en is een toonaangevende exporteur van graan naar markten over de hele wereld. De graanproductie van het land is een belangrijk onderdeel van de Oekraïense landbouwsector en levert een belangrijke bijdrage aan de economie van het land.

Bakmeel

Meel geproduceerd in Oekraïne staat bekend om zijn hoge kwaliteit en veelzijdigheid als ingrediënt. Oekraïne is een belangrijk graanproducerend land en meel wordt gemaakt van een verscheidenheid aan granen, waaronder tarwe, rogge, gerst en maïs.

Honing

Honing geproduceerd in Oekraïne staat bekend om zijn hoge kwaliteit en unieke smaak. Oekraïne is de thuisbasis van een bloeiende bijenteelt en het land is een belangrijke producent van honing.

Contact informtie

Wilt meer weten neem dan gerust contact met ons.

Adres gegevens

Frank Group GmbH
Grafenberger Allee 277
40237 Dusseldorf

Contactformulier

10 + 5 =

Frank Group is een leverancier van een eigen merk wasmiddel en desinfectie, meel en zonnebloemolie en verhuur van gangbare tot luxe auto’s in Europa. Deze producten vertegenwoordigen een uiteenlopende assortiment producten onder onze eigen merknaam Doktor Frank, Meel/Oil en Cars To Rent.

Adres gegevens

Frank Group GmbH
Grafenberger Allee 277
40237 Dusseldorf