FRANK CARS

Car rental

Frank Car Rental biedt betaalbare voertuigen van topkwaliteit voor elk type klant in Europa. Een auto huren bij ons is eenvoudig en gemakkelijk en biedt maximaal gemak voor onze gewaardeerde klanten. 

The best keuze

Frank Car Rental is de beste keuze voor uw reisbehoeften. Wat wij belangrijk vinden zijn voertuigen van hoge kwaliteit, betaalbare prijzen en ultiem gemak. Een auto huren bij ons is snel en gemakkelijk, waardoor uw reiservaring stressvrij wordt. Kies Frank Autoverhuur voor uw volgende reis. 

Wij bieden de hoogste kwaliteit auto's en service aan zodat iedere rit met ultiem comfort verloopt.

Door het grote hoeveelheid aanbod, kunnen we voor iedere klant een betaalbare auto vinden.

Al onze diensten zijn volledig transparant en simpel, zodat u snel aan uw gepaste voertuig kan komen.

Categorieën 

Wij verhuren erg veel auto’s. Hierom hebben we het aanbod verdeeld onder de volgende categorieën:

Exclusief

Ervaar luxe met de exclusieve autoverhuur van Frank Car Rental. Kies uit een selectie high-end auto’s voor een weelderige rijervaring. 

Middenklasse 

Frank Car rental heeft een ruime keuze aan middenklasse voertuigen voor uw verhuurbehoeften. Kies uit een reeks betrouwbare, comfortabele auto’s tegen betaalbare prijzen. 

Speciale aanvragen

Op zoek naar een specifiek merk en model? Frank Autoverhuur kan aan uw speciale wens voldoen. Neem contact met ons op om uw gepersonaliseerde huuropties te bespreken. 

Contact informtie

Wilt meer weten neem dan gerust contact met ons.

Adres gegevens

Frank Group GmbH
Grafenberger Allee 277
40237 Dusseldorf

Contactformulier

12 + 3 =

Frank Group is een leverancier van een eigen merk wasmiddel en desinfectie, meel en zonnebloemolie en verhuur van gangbare tot luxe auto’s in Europa. Deze producten vertegenwoordigen een uiteenlopende assortiment producten onder onze eigen merknaam Doktor Frank, Meel/Oil en Cars To Rent.

Adres gegevens

Frank Group GmbH
Grafenberger Allee 277
40237 Dusseldorf