DR. FRANK
Washing powder

Frank Cleaning Concept GmbH houdt zich bezig met de productie en levering van innovatieve huishoudelijke chemicaliën uit Duitsland. Alle producten zijn milieuvriendelijk en hebben bijbehorende certificaten.

Quality, ecology and
safety first!

Het handelsmerk “Dr. Frank” nam deel aan de internationale vakbeurs “INTERBYTHIM”, waar ze de gouden medaille won van de prestigieuze wedstrijd “Crystal Lotus”. De gouden medaille werd tegelijkertijd toegekend aan twee producten – het vloeibare waspoeder en de lucht conditioner voor linnengoed. Producten van het Duitse merk “Dr. Frank” voor degenen die waarde hechten aan Europese kwaliteit en geven om de gezondheid van hun gezin.

 

Alle productie van Dr. Frank voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Kwaliteit en milieubescherming gedurende de gehele levenscyclus van het product vormen de kern van ons bedrijfsconcept. Bij de ontwikkeling van onze producten hechten we veel belang aan energiebesparing, waterverbruik, afvalwaterzuivering en logistiek. Alle producten hebben kwaliteit certificaten volgens de normen van Duitsland en de Europese Unie.

Producten

Lees meer over al onze verschillende producten:

Geconcentreerde vloeibare wasgel

Milieuvriendelijke, hypoallergene, fosfaatvrije geconcentreerde vloeibare gel Dr. Frank, die tot 99,99% van de bacteriën elimineert, actieve zuurstof bevat en de “antivlek”-formule.

Fosfaatvrij wasmiddel

Duits universeel milieuvriendelijk, fosfaatvrij waspoeder. Voor handwas en wasmachine op een temperatuur van 30-40-60-95 graden.

Geconcentreerd wasverzachter

Dr. Frank wasverzachters verzorgen linnengoed, hebben een aangename, langdurige bloemengeur. Ze helpen het oorspronkelijke uiterlijk en de kleur te behouden, geven de stof vuilafstotende eigenschappen dankzij de film die wordt gevormd onder invloed van oppervlakte actieve stoffen.

Antibacteriële gel

Wasgel met antibacteriële werking – dit is een universele gel voor alle soorten stoffen, de werking is effectief bij het wassen vanaf 30 graden.

Wasgel voor kinderkleding

Dr. Frank Kid’s veilige en effectieve gel voor het wassen van delicate babykleertjes. Ontworpen voor het wassen van kleding en linnengoed van kinderen vanaf hun eerste levensdagen, maar ook voor oudere kinderen.

Antiseptische producten

Frank Cleaning Concept Gmbh heeft een reeks antiseptische producten ontwikkeld en uitgebracht die zijn gecertificeerd en getest in overeenstemming met de vereisten van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Capsules voor vaatwassers

Dr. Frank vaatwascapsules bevatten 94% natuurlijke middelen en zijn geurvrij. De capsule zit in een in water oplosbaar en biologisch afbreekbaar omhulsel dat niet verwijderd hoeft te worden. Dr. Frank tabletten zijn 100% effectief en garanderen uitstekende resultaten, zelfs bij moeilijke vlekken! De capsules hebben een fosfaatvrije formule en bevatten alles wat je nodig hebt om af te wassen.

Multifunctioneel reinigingsproduct

Multifunctioneel geconcentreerd reinigingsproduct Dr. Frank Allesreiniger 4 in 1 is geschikt voor het reinigen van vrijwel alle soorten oppervlakken, reinigt effectief en hygiënisch alle vervuilingen in huis, in de auto, op huishoudelijke apparaten en gereedschap.

Industrieelreinigingmiddel

Frank Cleaning Concept Gmbh levert een breed scala aan producten voor schoonmaakbedrijven en andere bedrijven, ongeacht hun doel.

Contact informtie

Wilt meer weten neem dan gerust contact met ons.

Adres gegevens

Frank Group GmbH
Grafenberger Allee 277
40237 Dusseldorf

Contactformulier

15 + 14 =

Frank Group is een leverancier van een eigen merk wasmiddel en desinfectie, meel en zonnebloemolie en verhuur van gangbare tot luxe auto’s in Europa. Deze producten vertegenwoordigen een uiteenlopende assortiment producten onder onze eigen merknaam Doktor Frank, Meel/Oil en Cars To Rent.

Adres gegevens

Frank Group GmbH
Grafenberger Allee 277
40237 Dusseldorf